Friday, July 11, 2008

Velkommen! Welcome :)

Ja så har jeg fått meg ny blogg! Har kludret noe, men synes jeg har fått header'n ganske fin, med ett av kortene mine :) Har lest i andres blogger kjempelenge, men har liksom aldri fått meg til å lage en selv. Har jo ikke hatt så mye å skrive i den da.. Når man går på uføretrygd, og ikke har helse til å være med på så mye, så er det ikke så veldig mye 'happenings' man kan skrive om. Derfor har det vært flere halvhjertede forsøk på blogger - som på msn, og facebook og jeg vet ikke hvor ellers! *hihi* Jeg har iallefall lagt spor etter meg på nettet det er sikkert.. Derfor blir dette først og fremst en hobby-blogg, hvor jeg viser frem ting jeg lager, bilder og litt annet.

Jeg begyndte med scrapbooking i august 2005, etter å ha sett alt det nydelige ei venninne lagde. (Kjent som LeneK i scrappeverdenen) Hun introduserte meg til scrapping.no forumet, og så var jeg hekta! :)

Jeg har alltid vært intressert i papir-hobby, klippe, male, stempler, tegne osv. Men det er først de siste par årene jeg har kuttet ut andre hobbyer til fordel for scrapping og kortlaging. Før holdt jeg mye på med brevveksling og 'swaps' - såkalte bytter av brevpost, klistremerker, kort, FB's og Deco's etc. Det tok nok noe overhånd, for en stund hadde jeg mer enn 500 jeg byttet eller skrev med! Jeg hadde rett og slett ikke hatt overskudd til andre hobbyer. Og til slutt var det ikke moro lengre - bare slitsomt. Etter jeg begyndte med scrapping har jeg en hobby som gir meg noe tilbake, truffet mange koselige scrappere, og det er ingenting som er så moro som å skape noe selv :)

Tenkte å holde denne bloggen min på både engelsk og norsk, først og fremst på norsk, men for utenlandske tittere også - om det blir noen ;)

A new blog for me! I've made several attempts at it before, but never had anything to write about in them. But I've come to learn that there are many hobby-blogs out there, so this will be a blog about my love for scrapping and my stamp addiction. I'll keep it mainly in norwegian, but also a short paragraph in english for the occasional drop-in from overseas :)

Hilde, a.k.a Tindaloo.

No comments:

Post a Comment

Many thanks for taking the time to leave me a comment! :)
♥ Tindaloo aka. Hilde Larsen